Nazwa przedmiotu: Diamentowa ostrzałka do noży kuchennych profesjonalny kamień do ostrzenia grzywny i szlifowanie zgrubne narzędzia
Lista pakowania:Dwustronny kamień diamentowy x1
Bezpieczna antypoślizgowa podstawaX1
odporny na kurz przezroczysta osłonaX1
Materiał:Diament i z tworzywa sztucznego
Kamień Grit:400/1000 #; 400/1200 #; 600/1200 #
Rozmiar produktu:Rozmiar kamienia diamentowego to 155mm * 65mm, cały rozmiar to 178mm * 88mm
Waga produktu:Cała całość to około 310g
Nadaje się do: Nóż chet, nóż kuchenny, nóż do trybowania, nóż obozowy, nożyczki, dłuto.
Zdjęcie produktu:
Zastosowanie nóż
Sposób użycia
1. Najpierw umieść kamień szlifierski na platformie.
2. Zdecyduj, którą stronę użyć zgodnie z ostrością noża.
400 #; 600 # nadaje się do ostrze tnące, jak tępy nóż. Krok wynosi 400 #; 600 # w górę, przytrzymaj nóż małymi dłońmi w temperaturze 15 do 30 stopni nad kamieniem szlifierskim. Narzędzie tnące jest zwykle zaostrzone pół roku później, ale zależy to od rzeczywistej sytuacji.
1000 #; 1200 # służy do polerowania noża, aby był gładki i ostry p Krok jest 1000 #; 1200 # w górę, przytrzymaj nóż mniejszą ręką w 15 do 30 stopni nad kamieniem szlifierskim. W normalnych warunkach zaleca się ostrzenie noża raz w tygodniu.
3. Po tym, jak do cięcia jest mielony, oczyścić go z wilgotnej szmatki lub spłukać go wodą, a następnie wytrzeć go z sucha ściereczka.