Noże ceramiczne stosowane w nowoczesnych kuchniach mają wiele zalet, których metalowe noże nie mogą się równać:
1, wysoka jakość.Ultra-wysoka twardość, wysoka temperatura, odporność na korozję, sharp, trudny do noszenia, nierdzewny. Stal nierdzewna i inne noże metalowe wycinają jedzenie, zniszczą naturalny smak żywności, noże ceramiczne nie będą miały tego zjawiska;
2,. Wykonane z materiałów biomedycznych, nie zawierające metali ciężkich, takich jak nikiel i chrom. Kontakt ze skórą nie powoduje alergii. Silna stabilność chemiczna materiałów ceramicznych, kwasów i zasad, będzie nierdzewny. Brak reakcji chemicznej z jedzeniem, aby zachować oryginalne świeże jedzenie, pyszne. Ostrze po 1700 ℃ spiekania w wysokiej temperaturze, wszystkie gęste, nieporowate, niemagnetyczne. Nieklejący się po użyciu, łatwy do czyszczenia i antybakteryjny;
3, praktyczne:Zaawansowane technologicznie osiągnięcia, ostrze ma bardzo wysoką twardość. Jego odporność na zużycie jest 60 razy większa niż metalowa do noży, prawie nigdy się nie zużywa, usuwa potrzebę ostrzenia kłopotów. Specjalnie zaprojektowane ostrze, niezwykle ostre p Bez względu na to, jak poradzisz sobie z owocami, warzywami lub mięsem, możesz utrzymać swoje korzyści podatkowe bez lepkiego noża. Ergonomiczny kształt łatwy uchwyt, dzięki czemu czujesz się bardziej zrelaksowany, bezpieczny i wygodny. Moda: elegancka, czysta, jadeitowa tekstura, dodająca szlachetnej przyjemności. Ceramiczne ostrze noża nie będzie kwasem, sokiem owocowym, solą, olejem i innymi substancjami erozyjnymi, nawet w królu wody przegotowanej kilka małych
Antybakteryjny nóż ceramiczny nie będzie miał żadnych zmian;
4, wykorzystanie:Uwielbiam własne jedzenie DIY i ludzi zachodnich, to jest twój idealny pomocnik Oh. Użyj go do krojenia owoców, warzyw, mięsa i deserów, takich jak chleb, ciasta i wiele innych. Dzięki ultra-wysokiej twardości, wysokiej odporności na zużycie i korozji będzie nierdzewny, nieprzewodzący, nie przenoszący ciepła, niemagnetyczny, ostry brzeg, biała i gładka powierzchnia, zastosowanie łatwego i łatwego, nielepkiego lepkiego płynu, łatwe do czyszczenia funkcje
5, opakowanie:Ceramiczne nóż opakowanie prezent sprzęt, opakowania i inne produkty do wyboru, czy życia lub dając krewnych i przyjaciół są zdrowe, stylowy smak z wyboru;
Produkt musi mieć swoje zalety i wady, ten sam nóż ceramiczny, ponieważ ceramiczny nóż wykonany jest z cyrkonu spiekanego z natury surowców jego produktu określa jego twardość 9, ale stosunkowo krucha.
Środki ostrożności
1, w cięciu procesu nie przekręcaj noża;
2. Nie używaj ceramiczny nóż kuchenny cięte mrożone (lub w pełni rozmrożone) żywności, surowe ciasta z mięsa i ryb, kraby i innych twardych przedmiotów;
3, proszę zwrócić szczególną uwagę na ostrze noża, ostrze jest bardzo ostre;
4, proszę trzymać się z dala od dzieci, nóż kuchenny do dziecka nie może skontaktować się z lokalną opieką, w celu uniknięcia przypadkowych obrażeń;
5. Użyj drewnianej lub deska do krojenia z tworzywa sztucznego i unikaj używania na kamienny blok do krojenia;
6. Nie pozwól, aby nóż Do rzucania nożem złamał się na dużej wysokości;
7. Nie używaj noża, chop, knock, pry, throw i hit, nie używaj noża, gdy dźwignia;
8, ceramiczny nóż na uchwycie, stojak na noże lub inne stabilne środowisko;
9. Nie próbuj dla siebie braci;
10. Nie umieszczaj noża z dala od źródła ognia zbyt blisko, aby uniknąć uchwyt nóż z tworzywa sztucznego tak deformacji;
11, część ostrza jest brudna, poplamiona itp. dostępna kuchnia nasączona wybielaczem. Nie wytrzyj Do czysta metalowa kula, itp, może być ze względu na rolę ołowiu metalowe ostrze czarne Do pudru.